Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Paradiscupen
2019-01-05 11:07
F03-05
Vilken otrolig insats vårat gäng har gjort, vi är helt mållösa efter att tjejerna har visat upp en kämpainsats utan dess like!
Vi visste på förhand att vi skulle möta en tuff uppgift då vi möter lag som mestadels består av äldre spelar, men målet var att ha kul ihop och vara med för att lära och utveckla oss. Men oj vad tjejerna ville annat?! Efter inledande segrar mot Luleå & GUIF så var vi framme i en match om gruppseger mot Övik IB 04, dom hade +1 mot oss i målskillnad så vi behövde vinna. Efter en otrolig kamp så slutade matchen 2-2. Detta innebar att vi skulle ställas mot Holmsund i kvartsfinal, och vilken match det blev... Efter otroligt högt tempo tar Holmsund ledningen med 1-0, men vi kvitterar i andra.. Med 2min kvar av matchen åker Holmsund på en utvisning, och med 1min kvar ytterligare en! Men trots spel 5 mot 3 lyckas vi ej trycka in bollen, nu väntade förlängning med sudden death.. inget mål och STRAFFAR?! Oj, alla spelare och ledare skakade, nu var det nervöst, men vi har ju världens bästa målvakter, Wilma tar samtliga medans Cornelia sätter sin och Obbola går vidare till semifinal!! Här väntade Övik IB 03, det blev en svår nöt men vi stod upp bra och låg under med 1-2 en bit in i andra (vilket är en enorm bedrift), men till sist så vann dom rättvist med 1-5. Spel om 3-4 plats väntade mot Övik IB 04, nu var krafterna tyvärr slut och vi kämpade stenhårt men fick tyvärr ingen utdelning i den här matchen och det slutade 0-3. 
Jag är helt mållös över vilket fantastiskt gäng detta är som lyfter varandra och som är otroligt roligt att vara med, (Norsk kareoke, var bl.a en av höjdpunkterna). Ni skall alla vara superstolta över era tjejer, det är ett sant nöje att få vara med dom... HEJA OIK!!!

Nyhetsarkiv
Paradiscupen2019-01-05 11:07
2017-10-07 20:38
Match mot föräldrarna.2017-03-22 12:03