Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Bli medlem i Obbola Idrottsklubb
BLI MEDLEM
Innebandysektionen
Dags att anmäla sig till innebandysäsongen 2019-20
2019-08-22 08:45, Innebandysektionen
Så här ser det ut SportAdmins medlemsapp för er som använder den.
Avisering om återanmälan har gjorts via e-post och SportAdmins medlemsapp. I aviseringen finns möjligheten att välja direkt betalning med kort eller fakturering. Betalningen skall vara oss tillhanda senast den 1/10.

Nya spelare anmäler sig här...

Ladda ner SportAdmins medlemsapp
- IPhone
- Android
Cykel
Blom EN sekund från vinst i Cykelvasan!
2019-08-15 12:16, Cykel

Det är en klunga på mer än 30 cyklister som rullar in på upploppsrakan i Mora. Den största klunga som gjort upp om pallen i Cykelvasan, någonsin. Mitt i myllret av snabba herrar sitter Henrik Blom med. Han har lyckats hänga med i front hela loppet och det är nu bara några hundra meter kvar av de 94 kilometer Cykelvasan mäter. Frågan är bara om det finns något krut kvar i Henriks ben? Serneke Allebike-cyklisten Michael Olsson offrar sig för sitt lag och drar igång Emil Lindgren på rulle, resten av det namnstarka gänget hakar på. Det är tajt, det är många som vill vara med. Emil får någon cykellängd mot närmaste konkurrent, Mattias Wengelin. Blom avancerar och finns med precis där bakom. Mållinjen korsas, Blom trycker fram cykeln. Det är tätt, men målfotot visar en 9e plats, EN sekund bakom vinnande Lindgren. Vilken grej, vilken prestation! 9e man i Skandinaviens största MTB-lopp!

Cykel
Fin-fint på Obbola Challenge
2019-07-03 11:24, Cykel
En mycket lyckad helg tillända med ett helt gäng placerade teamåkare och vinst av Maria som kronan på verket i teamets hemmatävling Obbola Challenge MTB. Där stod också Henrik Enberg för en andra plats och Henrik Blom för en fin tredjeplats i herrtävlingen medan Team CKCK/SAIK-cyklisten Johannes Sikström var starkast för dagen och fick ställa sig högst upp. Avgörandet kom de sista 500 m efter en hård fajt i princip hela loppet.
Cykel
Dubbelt på pallen i norr!
2019-06-12 10:24, Cykel
Men så ja! Äntligen gick det vägen. Äntligen fick Blom kliva högst upp på ett stort norrlandsrace och äntligen fick Viktor visa sin styrka. Väldigt kul, härligt och sjukt välförtjänt. Och herr Blom är han månne i sitt livs form? Mycket talar för det. Samtidigt krigade Tomas på i Dalarna och landade en fin-fin placering på Swe Cup/NM. 
OBBOLA CHALLENGE 2019
2019-05-27 17:19

Kom och anta utmaningen! 

I år seedningsgrundande för Cykelvasan, en förlängd bana och ett rejält mycket fetare prisbord!


Obbola Challenge är ett XC-lopp för både tävlingscyklister och motionärer. Banan, en långloppsbana med karaktär av XCO, körs i en, två eller tre olika loopar, är riktigt utmanande och går i skogsterräng på Obbolaön i Umeås skärgård. Vi erbjuder även ett LILLA OC för 3-11 åringar.

2019 är åttonde årgången av loppet. Lördagen den 29 juni, veckan efter midsommar, smäller det! Välkommen till Obbola Challenge.


TÄVLINGSBANAN

Tävlingsbanan som körs i en (singelloopen ca 12 km), två (dubbelloopen ca 34 km) eller tre (OC långa ca 51 km) helt olika loopar och får betraktas som en riktig utmaning. Alla loopar startar och slutar vid start/målområdet på SCA Arena. Tävlingsbanan utgörs till stor del av vår permanenta slinga med namn Obbola Challenge och finns väl utmarkerad både på kartor och med ledskyltar.


Anmälan till Obbola Challenge görs här: https://simplesignup.se/event/147707

Anmälningsavgiften till Obbola Challenge är 300 kr för motionsklass (Obbola Challenge långa, Dubbelloopen, Singelloopen) och 350 för tävlingsklass Obbola Challenge tom 25/6. Därefter 100 kr i efteranmälansavgift för alla klasser. Betalning direkt i samband med anmälan.

 

Som medlem i Obbola IK betalar du halva startavgiften. 
I och med anmälan har Du godkänt att ditt namn publiceras på Internet.


Mer om Obbola Challenge 2019 hittas här www.obbolaik.se/sida/?ID=167742


Premiär på Brovallen: Obbola IK - Lycksele IF
2019-05-20 15:24
Brovallenpremiär: Obbola IK - Lycksele IF
Fotboll Div. 5 Herrar 2019

Äntligen är det dags för OIK att gå ut på Brovallens naturgräs. Lördag 1/6 tar vi emot Lycksele IF och vi hoppas att så många Obbolabor som möjligt vi komma.

Matchstart: 15:00
Matchsponsor Nordantenn AB bjuder på fri entré och gratis kaffe!

Stort tack till: Coop Holmsund , Uman Home hotell, Returbutiken, Wasa Line och Screencenter som utser matchens lirare!

BLI MEDLEM
Nyheter från vår verksamhet
Innebandysektionen, 08/08 10:48 
Innebandysektionen, 08/08 08:10 
A-Lag Dam, 18/07 15:24 
Cykel, 03/07 11:24