Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Bli medlem i Obbola Idrottsklubb
BLI MEDLEM
A-Lag Dam
Matchdags!
2019-10-10 21:09, A-Lag Dam
 
Cykel
Trailrun på Obbolas stigar!
2019-09-03 13:31, Cykel
TRAIL PÅ OBBOLAS FINA STIGAR
Vi har sedan 8 år arrangerat Obbola Challenge MTB på våra fina stigar här på Obbola ö. Stigar som det förutom cyklas på även nyttjas av löpare. Vi känner därför att det är dags att låta löparna, likt cyklisterna, få en egen tävling som går på vårt ledsystem.

VILKET LOPP PASSAR DIG?
Detta första år erbjuder vi 4 olika lopp för de löparsugna. Mycket av banorna längs olika delar av våra permanenta leder. Våra leder och stigar bjuder på utmaningar. Inte i form av överdrivet många höjdmeter utan mer i form av en hel del teknisk löpning. Här gäller det att hålla tungan rätt i munnen och koncentrera sig var man sätter sina fötter. Rötter, stenar och klipphällar är återkommande inslag på alla våra banor. Men det bjuds självklart på massor av jämna fina delar i riktigt fin skogsmylla och fantastiska naturupplevelser också!

OC TRAIL 20
Vårt längsta och mest utmanande lopp. Går nästan helt längs vår permanenta led OC som bjuder på rejäla utmaningar, både vad gäller teknisk löpning och uthållighet. Här får man smaka på det mesta och det bästa som vår ö erbjuder. Denna bana är grunden till de flesta andra leder som hittas på Obbola ö.
För vem: Dam/herr
Längd: 20 km
Vätska: 3 st (ca 6 km, 14 km, mål)
Startavgift: 400 kr
Starttid: Kl 10.00

OC TRAIL 10
Ett alternativ för de som är sugna att utmana sig själva men inte är helt säkra på om Trail 20 är helt rätt. Går nästan helt längs norra delen av vår permanenta led OC som bjuder på rejäla utmaningar, både vad gäller teknisk löpning och uthållighet. Exakt samma bana som första halvan av Trail 20.
För vem: Dam/herr, unga födda -05 och tidigare.
Längd: 10 km
Vätska: 2 st (ca 6 km, mål)
Startavgift: 300 kr
Starttid: Kl 10.00

OC TRAIL 5
Ett perfekt lopp för att testa på det här med trailrun och testa våra fina och utmanande stigar. Går nästan helt längs vår permanenta led Åsen som bjuder på en hel del utmaningar, både vad gäller teknisk löpning och uthållighet. Mycket av början av slutet av banan går på samma sträckning som Lilla OC Trail.
För vem: Dam/herr, unga födda -05 och tidigare.
Längd: 5 km
Vätska: 1 st (mål)
Startavgift: 250 kr
Starttid: Kl 10.15

LILLA OC TRAIL
Ett lopp för de yngre (pojkar/flickor födda 2006-2010. De första 2 kilometrarna går längs vårt elljusspår och är lätt tekniskt. Sedan kommer ett parti med stig (ett permanent skyltat segment som heter Nisses) som är lagom utmanande för att sedan avslutas med 400 m elljusspår igen.
För vem: Unga födda 2006-2010.
Längd: ca 3,2 km
Vätska: 1 st (mål)
Startavgift: 50 kr
Starttid: Kl 09.00

Mycket mer info, bankartor och anmälan hittas på hemsidan  www.obbolachallenge.se
Hälsningar
Obbola IK Cykel
Hemmavinsten - En blåsning av ordförande Jessica Bos som vann högsta vinsten
2019-08-30 12:36
Spana in då ordförande Jessica Bos tror att hon ska få dela ut högsta vinsten till Åke Svantesson, men det visar sig vara tvärt om. Grattis Jessica!

Hemmavinsten är ett prenumerationslotteri som ägs och drivs av föreningar inom Umeå Kommun. Hemmavinsten ger max utdelning till föreningar. Prenumeranter deltar i två dragningar per månad där man kan vinna högvinsten och lokala vinster skänkt av företag och föreningar inom kommunen. Det är stor chans att vinna fina vinster. En lott kostar 100 kr/månad och betalas genom autogiro - enkelt och smidigt.

Vill du också ha chans att vinna OCH samtidigt stötta Obbola IK (delar av varje såld lott går till föreningen)?
Fyll i dokumentet och skicka in så kan du också vara med.
http://www2.sportadmin.se/…/…/Hemmavinsten%20Obbola%20IK.pdf

Cykel
Välkommen på föreläsning med Mattias Reck
2019-08-25 22:13, Cykel

Kom och lyssna på och lär av en av världens mest meriterade och kunniga tränare. Hör Mattias berätta om jobbet som tränare för cykelproffsen på världstouren – och hör honom dela med sig av konkreta tips kring hur du som motionär kan förbättra din kondition och uthållighet. Föreläsningen vänder sig till ALLA som gillar konditionsidrott, oavsett form, dock blir det säkerligen en hel del cykelsnack.


Innebandysektionen
Dags att anmäla sig till innebandysäsongen 2019-20
2019-08-22 08:45, Innebandysektionen
Så här ser det ut SportAdmins medlemsapp för er som använder den.
Avisering om återanmälan har gjorts via e-post och SportAdmins medlemsapp. I aviseringen finns möjligheten att välja direkt betalning med kort eller fakturering. Betalningen skall vara oss tillhanda senast den 1/10.

Nya spelare anmäler sig här...

Ladda ner SportAdmins medlemsapp
- IPhone
- Android
Cykel
Blom EN sekund från vinst i Cykelvasan!
2019-08-15 12:16, Cykel

Det är en klunga på mer än 30 cyklister som rullar in på upploppsrakan i Mora. Den största klunga som gjort upp om pallen i Cykelvasan, någonsin. Mitt i myllret av snabba herrar sitter Henrik Blom med. Han har lyckats hänga med i front hela loppet och det är nu bara några hundra meter kvar av de 94 kilometer Cykelvasan mäter. Frågan är bara om det finns något krut kvar i Henriks ben? Serneke Allebike-cyklisten Michael Olsson offrar sig för sitt lag och drar igång Emil Lindgren på rulle, resten av det namnstarka gänget hakar på. Det är tajt, det är många som vill vara med. Emil får någon cykellängd mot närmaste konkurrent, Mattias Wengelin. Blom avancerar och finns med precis där bakom. Mållinjen korsas, Blom trycker fram cykeln. Det är tätt, men målfotot visar en 9e plats, EN sekund bakom vinnande Lindgren. Vilken grej, vilken prestation! 9e man i Skandinaviens största MTB-lopp!

BLI MEDLEM
Nyheter från vår verksamhet
Cykel, 17/10 19:50 
A-Lag Dam, 12/10 15:13 
A-Lag Dam, 11/10 07:54 
A-Lag Dam, 10/10 21:09 
Flickor 06-08, 25/09 18:41