Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Innebandysäsongen avslutas idag 13/3
2020-03-13 10:21
Innebandyförbundet har idag beslutat att avsluta säsongen 2019/20 med omedelbar verkan på grund av spridningen av Coronaviruset COVID-19
Utveckling herr
En sorgenskväll med värme
2020-02-27 23:02, Utveckling herr
Tillsammans
Ikväll när vi spelade första matchen efter att vi förlorat vår älskade vän och lagkamrat Viggo var det flera saker som var tydliga.

För det första så kändes det verkligen att Viggo alltid kommer att vara en del av vårt lag. Han finns i våra tankar och i våra handlingar. Hans tröja hängde bakom oss och det var viktigt för laget att den skulle vara med, och att den ska med resterande matcher den här säsongen!

För det andra så fixade vi faktiskt att fokusera och bjuda på en fantastisk match. Vi gav verkligen allt för att göra det som vi tränat på så bra som möjligt. Vi fick tillsammans med motståndarna och domarna bjuda publiken på en match fylld av det mesta av det som gör innebandy till en så rolig sport. Fart, närkamper, fina passningar, täckta skott, mål och målvaktsräddningar, glädje och gemenskap. 

För det tredje så är det en, snudd på ofattbar, kamratskap, kärlek och omtanke om varandra i vårt lag. Vi lyfter och stöttar varandra. Nu när det är svårt att orka stå själv så finns vi där som grupp och står tillsammans, lutande mot varandra. Vi har ett gäng tonårskillar som vågar visa sig ledsna och vågar öppna för att de tycker att det är oerhört jobbigt just nu. Det möts av öppna famnar som erbjuder värme och tröst. <3 

Till sist är det också väldigt tydligt att vi har många fler med oss. Vi hade hjälp av alla som fyllde hallen. Som var med och bidrog till vår insamling till Suicide Zero. Som köpte fika och som swishade fast de inte hade möjlighet att vara på plats själva. Som hejade och klappade. Som visar att vi inte är ensamma om att sörja förlusten av Viggo och att vi har flera som vill stötta och hjälpa oss att klara av att fortsätta framåt även nu när livet stannat upp.

Tillsammans ska vi jobba för att ta hand om varandra och se allas behov.
Vi vill tacka för att den här kvällen blev så fin och minnesvärd, för att vi visar varandra att det finns ljus i mörkret och att det är ok att be om hjälp. 

Viggo kommer alltid att fattas oss men vi kommer aldrig att glömma hur han berikat vår grupp och gett oss fina minnen för livet.
Alltid saknad aldrig glömd!

Våra varmaste tack för ikväll, för allt!
Tränarna Obbola IK utveckling herr genom Kim Orre


Utveckling herr
Vi behöver ert stöd...
2020-02-25 20:54, Utveckling herr
För en vecka sedan förlorade vi i Obbola IK utveckling herr vår vän och lagkamrat Viggo. På torsdag spelar vi vår första match sedan dess och vi behöver allt stöd vi kan få på läktaren! 🖤💚🖤

Det kommer att finnas lotteri och fika till försäljning där alla intäkter går till Suicide zero.  

Varmt välkomna till Olasjöhallen torsdag 27 februari klockan 19.20.

Vi kommer att avsluta kvällen med en kort ceremoni till Viggos minne.

Om ni inte har möjlighet att närvara på torsdag men ändå vill bidra till insamlingen så går det bra att swisha till nummer 1234 689 600.
A-Lag Dam
Sista hemmamatcherna!
2020-02-06 19:34, A-Lag Dam
Kom och hejja fram vårat damlag i de sista hemmamatcherna för säsongen. Laget ligger på 6:e plats i serien just nu med siktet inställt på att ta nån placering till innan säsongen är slut.
Välkomna!
Schysst Innebandy
2019-12-30 11:00
Svensk Innebandys partner Pantamera tycker, precis som vi, att det är superviktigt att alla som vill vara en del av innebandy kan känna sig trygga i sin verksamhet.
Nyheter från våra lag
Flickor 06-08, 12/03 12:39 
Flickor 06-08, 10/03 08:50 
Utveckling herr, 27/02 23:02 
Utveckling herr, 25/02 20:54 
A-Lag Dam, 06/02 19:34 
Utveckling Dam, 04/01 08:54 
Nyheter från föreningen