SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
En resumé av Cuphelgen...
2017-04-12 09:00
Pojkar 08 tar emot sin välförtjänta medaljer efter sista matchen i Umecupen. Utv. Dam poserar till ett lagfoto...

Under helgen så har fem av Obbola IKs innebandylag kämpat i Ankarspelen och Umecupen. Ett helt gäng med engagerade ledare och föräldrar har sett till att detta har fungerat under både matcher, transporter, mat och övernattningar. Vi passar på att tacka alla dessa nu. För det är ni som gör detta möjligt för våra barn och ungdomar. Här kommer några berättelser från helgen.

Umecupen


Utv. Dam F00-02 (Björn Norman)

Under en Umecup kan man hinna med så mycket mer än att spela innebandy.Vi har tagit lagbilder, haft gemensam middag samt haft spelarmöte där vi diskuterat bl.a. nästa säsong. Vi har ett riktigt härligt gäng i dessa tjejer. Kloka och ambitiösa, ett gäng vinnarskallar men som ändå är så ödmjuka. Ett blivande representationslag, helt klart.

Innebandymässigt så spelar vi kanske spelmässigt vår bästa cup. Resultatmässigt inte.

Ibland så räcker det inte med ett bra spel utan man måste ha lite stolpe in också.

Efter en sista plats i gruppen så fick vi på söndagen avsluta med två vinster genom att vinna 
stort över Täfteå samt få revansch mot SSK i B-finalen. En skön avslutning på en
makalös säsong.


Flickor 07-08 (Jonas Gry Fjellström)

Vi gick in i vår cup med mottot: ”Lära oss spela cup” och allt vad det innebär. Motståndet var tufft då vi fick som många andra spela i den övre ålderns grupp. Tjejerna visa stort hjärta och engagemang som lag då det ställde upp och hejade på varandra hela cupen igenom.

Vi kombinerade denna hemma cup med en övernattning för att förstärka cup-känslan vilket blev en succé. En massa skratt, dans och gemenskap men kanske lite för lite sömn så var detta en fantastiskt lyckad tillställning.

Pojkar 08 (Emma Petersson)

Många spelsugna grabbar deltog i helgens cup och alla fick spela minst 3 av 4 matcher. De bjöd på massor av energi, fint passningsspel, snygga brytningar och många mål, men framför allt bjöd de på ett schysst spel och en härlig laganda. Kul att se hur de har utvecklats under säsongen, både individuellt och som lag.

Ankarspelen

Pojkar 02-04 (Frida Sandström)

Vi åker ner till Sundsvall efter en mycket tung säsong, en oavgjord och resten förluster.

Ner kommer vi på fredag och går in på planen med vårt gäng på 12 spelare varav 3 överåriga, så vi spelar med fyra avbytare och en reserv målis. Framför oss väntar fem matcher!

Vi kommer hem med tre vinster, en oavgjord och en förlust av ett gäng killar som visar upp ett grymt spel och glädje på planen!

Cupen avslutar vår säsong på topp och till ljudet av killarnas skönsång i "We are the Champions!"

Flickor 03-04 (Peter Olsson)

Cupen har gått jättebra vi kom på 6:e plats en kanoninsats av tjejerna. Vi spelade i F03-gruppen men laget bestod av fem 03 tjejer, tre 04 tjejer och tre 05 tjejer så det blir tuffa matcher.

Vi hade ett passningsspel som vi inte haft tidigare under säsongen vilket var kul så tjejerna har gått mycket framåt i vinter. Vi kom 2:a i gruppspelet och gick till A-slutspel men förlorade kvartsfinalen mot en gruppetta Granlo. Vann sedan B semifinalen men förlorade matchen om 5:e pris. Som vanligt har tjejerna skött sig utmärkt både på och utanför plan.


Nyhetsarkiv
Serieträffar 2021-10-04 14:00
Schysst Innebandy2019-12-30 11:00
Umeå Floorball Festival2018-07-03 09:54
Ledarträff på onsdag!2017-09-04 21:36
Utbildningsdagar 2017-182017-08-22 18:11