SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Olassjöhallen är stängd för träning tom. ons 3/2
2021-01-27 15:23
Pga av stora snömängder på taket så har Olasjöstiftelsen och Obbola IK valt att hålla hallen stängd till och med onsdag den 3 februari då taket ska skottas. Så inga träningar ska då genomföras inomhus fram tills dess.
Samåking i SportAdmin-appen
2020-11-04 20:02
Nu under Covid-19 tider så kan det vara bra att nyttja vår app lite extra. Här kommer ett tips om samåkning.

Innebandysäsongen avslutas idag 13/3
2020-03-13 10:21
Innebandyförbundet har idag beslutat att avsluta säsongen 2019/20 med omedelbar verkan på grund av spridningen av Coronaviruset COVID-19
A-Lag Herr
En sorgenskväll med värme
2020-02-27 23:02, A-Lag Herr
Tillsammans
Ikväll när vi spelade första matchen efter att vi förlorat vår älskade vän och lagkamrat Viggo var det flera saker som var tydliga.

För det första så kändes det verkligen att Viggo alltid kommer att vara en del av vårt lag. Han finns i våra tankar och i våra handlingar. Hans tröja hängde bakom oss och det var viktigt för laget att den skulle vara med, och att den ska med resterande matcher den här säsongen!

För det andra så fixade vi faktiskt att fokusera och bjuda på en fantastisk match. Vi gav verkligen allt för att göra det som vi tränat på så bra som möjligt. Vi fick tillsammans med motståndarna och domarna bjuda publiken på en match fylld av det mesta av det som gör innebandy till en så rolig sport. Fart, närkamper, fina passningar, täckta skott, mål och målvaktsräddningar, glädje och gemenskap. 

För det tredje så är det en, snudd på ofattbar, kamratskap, kärlek och omtanke om varandra i vårt lag. Vi lyfter och stöttar varandra. Nu när det är svårt att orka stå själv så finns vi där som grupp och står tillsammans, lutande mot varandra. Vi har ett gäng tonårskillar som vågar visa sig ledsna och vågar öppna för att de tycker att det är oerhört jobbigt just nu. Det möts av öppna famnar som erbjuder värme och tröst. <3 

Till sist är det också väldigt tydligt att vi har många fler med oss. Vi hade hjälp av alla som fyllde hallen. Som var med och bidrog till vår insamling till Suicide Zero. Som köpte fika och som swishade fast de inte hade möjlighet att vara på plats själva. Som hejade och klappade. Som visar att vi inte är ensamma om att sörja förlusten av Viggo och att vi har flera som vill stötta och hjälpa oss att klara av att fortsätta framåt även nu när livet stannat upp.

Tillsammans ska vi jobba för att ta hand om varandra och se allas behov.
Vi vill tacka för att den här kvällen blev så fin och minnesvärd, för att vi visar varandra att det finns ljus i mörkret och att det är ok att be om hjälp. 

Viggo kommer alltid att fattas oss men vi kommer aldrig att glömma hur han berikat vår grupp och gett oss fina minnen för livet.
Alltid saknad aldrig glömd!

Våra varmaste tack för ikväll, för allt!
Tränarna Obbola IK utveckling herr genom Kim Orre


A-Lag Herr
Vi behöver ert stöd...
2020-02-25 20:54, A-Lag Herr
För en vecka sedan förlorade vi i Obbola IK utveckling herr vår vän och lagkamrat Viggo. På torsdag spelar vi vår första match sedan dess och vi behöver allt stöd vi kan få på läktaren! 🖤💚🖤

Det kommer att finnas lotteri och fika till försäljning där alla intäkter går till Suicide zero.  

Varmt välkomna till Olasjöhallen torsdag 27 februari klockan 19.20.

Vi kommer att avsluta kvällen med en kort ceremoni till Viggos minne.

Om ni inte har möjlighet att närvara på torsdag men ändå vill bidra till insamlingen så går det bra att swisha till nummer 1234 689 600.
Nyheter från våra lag
Pojkar 15-16, 20/09 19:12 
Nyheter från föreningen
Hem, 22/09 13:02 
Hem, 05/09 11:24 
Hem, 06/07 16:15 
Hem, 15/06 15:12 
 
OIKs sponsorer
Annonsbild för gräsrotenAnnonsbild för gräsroten